المقادير
250 زبده
كاس سكر رطب
2 بيضتان
1 فانى
1 خميره كماويه
قليل من ماء الزهر
فرينه حسب الكميه
الحشو
كوكاو مرحى
معجون مربى
التحضير
نخلطى كل المقادير من ربده وسكر مع بعض ثم البيض وسكر فانى وخميره وماء الزهر وبعدها نضيف الفرينه حتى تتمتسك العجينه وعلى طاوله مرشوشه بالفرينه نبسط العجينه ونفتحها بالحلال خشبى ونخلى نسمكها ممتسط لكى لا تكون حلوتنا منتفخى نقطعها مستطيلات وفى كل مستكيل نضع الحشو الى مزجتى الكوكاو مع المربى ونلفها ونضعها فى الفرن وبعد ما طيب ندلها من جديد فى المربه ونمرمده مره اخرى فى الكوكاو ملاحظه اختى الكوكاو فى مناطق ثانيه يسمونه الفول السودانى واذا حبيت تستبدلى بالوز يكون افضل
بالهناء والشفاء