نحتاج الى هده الكيفيه ما يلى
8 بيضات
رطل بطاطس
بصل
صدر من دجاج
لحمه مفرمه
جبن
رزمه معدونس
نوابل وملح وسمنه
الكيفيه
نفرم البصل على الدجاج ونظيف عليه ملح وتوابل وفلفل اسود مع السمنه وعلى نار هاديه نحمره شوى وبعدها نسقيه بميه ونتركه بطيب
ونحظر من جديد البطاطه نقشرها ونقطعها كريات صغيره وبعد خسلها نحمرها فى النيت
ونحضر كما اللحمه المفرومه نحطها على نار قليله مع التوابل وشويه زيت حتى تنضج
يكون الدجاج بتعنا اتحضر نفصله من المرق بتاعه ونقطع اطراف صغيره
ونخلط كل من الدجاج والبطاطس ولحمه المفرومه فى المرق ونضيف البيض ورزمة المعدونس بعدما تنضفيها وتقطعيها
وتضعيها فى صنية فرن حتى تنضج وبالهناء والصحه
ملاحظه ادا حبيت تضيفى ملعقتين طحين ونصف ملعقة قهوه خميره كميائيه يكون الطبخه على شكل طورطه